Compromís per Aldaia ens mostrem molt crítics amb el procediment i forma seguits pel govern d’Aldaia de cara a aprovar la modificació del pressupost municipal per tal de renovar l’enllumenat públic del nostre poble. En base a això, fem les següents consideracions:

-El grup municipal Compromís per Aldaia vam votar a favor d’aquesta proposta de modificació del pressupost, en el darrer ple de gener, perquè creiem que la mesura és bona per al poble i s’adiu amb la nostra cultura ecològica. Tot i això, tenim la convicció que la mesura és indiscutiblement electoralista.

-La proposta de modificació de l’enllumenat ens va ser presentada als diferents grups de l’oposició a tan sols quatre hores del plenari on havia de ser debatuda i aprovada. A més, se’ns va fer saber que calia ser urgents en l’aprovació de la mateixa per poder optar a una línia de subvencions europees. Considerem que aquesta “pressa” ens situa en una posició precària a l’hora de conèixer els detalls de l’operació que es vol efectuar.

-S’hauria d’haver considerat l’opció de procedir a una renovació parcial de l’enllumenat exterior per tal d’avaluar l’impacte en ulteriors modificacions, ja que la renovació total pot plantejar incerteses en els resultats i poc marge de maniobra per rectificar. A més a més, el govern municipal no ha tingut en compte mocions proposades pel nostre grup com la instal·lació de fanals repel·lents de mosquits en les àrees humides d’Aldaia.

TENS TOTA LA INFORMACIÓ AL RESPECTE AL SEGÜENT VÍDEO: