(VÍDEO) La qualitat ínfima i precària de la democràcia espanyola

Carles Andrés i Raga, portaveu de Compromís per Aldaia, va afirmar durant el darrer Ple municipal de març que “la democràcia espanyola està demostrant una precarietat i una qualitat ínfima respecte de la qüestió catalana”. Aquestes paraules van ser manifestades a propòsit d’una proposta del grup d’Esquerra Unida a favor d’un reconeixement institucional dels valors democràtics de la II República espanyola.

Raga, que va solidaritzar-se amb els presos polítics catalans, va remarcar de manera il·lustrativa el caràcter autoritari i antidemocràtic de l’Estat espanyol: “Si Compromís incloguérem en el nostre programa la defensa d’una I República Valenciana en el marc d’una III República espanyola, aniríem de ben segur a presó”.

Al vídeo se’n mostren tots els detalls.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *