(VÍDEO) Ni valencianisme ni ecologisme als pressupostos de 2018

“No és el nostre pressupost”. Així de rotund s’ha mostrat el portaveu de Compromís per Aldaia, Carles Andrés i Raga, davant la proposta de pressupost per a l’exercici 2018 presentat pel govern municipal. “No n’hi ha cap component valencianista ni ecologista” – ha amollat Raga al govern del PSPV durant la celebració del Ple de dimarts 27 de març.

Compromís per Aldaia, a més, ha criticat que el PSPV d’Aldaia no executa els pressupostos de manera fidel a allò que s’aprova, per la qual cosa Raga ha conclòs que el pressupost sempre té un caràcter tècnic, un altre de polític, i un altre d’estètic per amagar allò que realment es persegueix.

Pel que respecta a la partida d’ingressos, Compromís ha remarcat una reducció en els ingressos provinents de multes que és fruit d’una mala gestió en aquesta matèria. També ha experimentat una reducció notable la partida dels tributs de l’Estat, el que vindria a corroborar l’infrafinançament que patim els valencians.

Quant a despeses, Raga ha sigut categòric: el govern municipal incompleix els acords i les mocions presentades pel nostre grup, incompliment que es manifesta en qüestions com la paralització de la publicació del BIM o la no convocatòria del Consell Agrari Municipal. Dura també ha estat la crítica als elevats complements de productivitat i gratificacions amb què el govern gestiona la política de personal. Per últim, Raga ha denunciat una política de clientelisme a propòsit de l’empresa ALDAIA PRÓXIMA.

La proposta de pressupost, que ha rebut l’abstenció del nostre grup, ha estat finalment aprovada amb el vot de qualitat de l’Alcalde.

LA INTERVENCIÓ DE COMPROMÍS AL SEGÜENT VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Fev4vqF1yY4&list=PLIvDyI2PVi5F7nvoJMaHwJBLUwXA7aXgh&index=18

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *