Posem en marxa l’espai de Compromís X Aldaia

Amb aquest primer post posem en marxa l’espai web de Compromís X Aldaia, amb el qual el col·lectiu aldaier de la Coalició Compromís posa a la disposició de la ciutadania una nou element d’informació sobre les qüestions que interessen la ciutadania.

Així, Compromís X Aldaia podrà fer arribar les seues propostes, iniciatives, activitats i opinions que anem generant.

I alhora suposarà un element per afavorir la participació directa de la ciutadania aldaiera en tot allò que té a veure amb la gestió de la cosa pública municipal. per això posem a la vostra disposició el correu electrònic aldaia@compromis.net.

Esperem que vos animeu a fer-nos arribar tots aquells suggeriments i propostes en què creieu que Compromís X Aldaia pot ser útil per fer d’Aldaia la ciutat que volem, des del valencianisme, l’ecologia i el progrés social.

Amb Compromís, Aldaia torna a somriure.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *