DSC_0883DSC_0876COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 9

La xaranga ‘Tot per l’Aire’ va amenitzar l’inici de l’acte

CpA. Aldaia, 12-maig-2015.

El Teatre del Mercat va acollir el passat divendres 8 de maig l’acte d’inici de campanya i de presentació de la candidatura que Compromís per Aldaia presenta a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

La xaranga aldaiera “Tot per l’aire” va encetar l’acte recorrent els carrers cèntrics de la població i fent una crida a participar en la presentació, mentre els membres del col·lectiu local de Compromís començaren a repartir els tríptics amb el Resum del programa electoral, que també podrà ser consultat mitjançant Internet.

Amb un teatre quasi de gom a gom, el públic assistent va tindre l’ocasió de conéixer de primera mà les propostes que la formació. Amb el visionat d’un parell dels vídeos que ja es poden consultar en la seua integritat al canal de Youtube obert recentment per “Compromís Per Aldaia”. L’acte va comptar amb la inestimable presentació del polifacètic actor Rubén Aranda, que amb les seues paraules va fer de fil conductor de l’esdeveniment, va anar presentant un per un els membres de la candidatura, que van anar omplint l’escenari. Per acabar, Carles Andrés Raga, cap de llista de Compromís per Aldaia, es va adreçar al nombrós públic per encoratjar-los a participar activament com a ciutadania en les decisions polítiques locals i autonòmiques, no sols a les votacions, sinó implicant-se en millorar, suggerir, aportar tot allò que resulte beneficiós per a dur aire fresc a l’ajuntament d’Aldaia, i fer-ne una gestió més democràtica i participativa. Una missió per a la qual l’equip que presenta la Coalició Compromís serà decisiva.

DSC_0802IMG-20150510-WA0013 IMG-20150510-WA0017

Actes culturals pels carrers i barris d’Aldaia

Si el col·lectiu de Compromís per Aldaia havia encetat la campanya electoral la nit anterior amb la penjada de pancartes per distints llocs del casc urbà, la seua idea és realitzar una campanya ben activa en què el missatge polític de la formació d’esquerres, valencianista i ecologista, siga transmès d’una manera tranquil·la i educada.

Així, diumenge 10 de maig, des de la carpa que la coalició va plantar a la Plaça de la Constitució, van seguir enraonant amb la ciutadania, intercanviant idees i repartint tríptics, però al ritme de l’emblemàtic grup aldaier Tardor.

De la mateixa manera, Compromís per Aldaia durà la seua campanya per distints carrers, places i barris d’Aldaia (Barri del Crist, Plaça de la Constitució, Plaça Europa, Corts Valencianes, etc…) junt amb actuacions artístiques variades, com la del Contacontes Pepo, mags, malabaristes, etc. D’aquestes actuacions, Compromís per Aldaia anirà informant puntualment mitjançant les xarxes socials (Facebook, etc.)