(VÍDEO) Aprovada la moció en favor de l’admissió de cosins germans a les escoles

La moció que aquest grup, Compromís per Aldaia, vam presentar en el darrer Ple del mes de setembre a favor de l’admissió de cosins germans en centres escolars de la localitat, ha sigut aprovada per unanimitat de tots els grups amb representació al consistori.

La moció, presentada pel regidor Pepe Roig en el segon punt de l’ordre del dia, es mostra favorable a sol·licitar a la Conselleria d’Educació que estudie incloure dins dels criteris de baremació l’admissió als centres educatiusd el supòsit de cosins germans d’alumnes ja matriculats.

Pepe Roig justifica la necessitat d’aquesta actuació en base a motius de conciliació de la vida familiar i personal, especialment pel que respecta als avis que, a l’hora de recollir els xiquets d’una mateixa família, es veuen obligats a acudir a diferents centres.

La moció ha generat un seguit d’intervencions per part dels altres grups polítics que podeu visualitzar clicant al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=JlShAbefXMg

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *