COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 2

Membres de la candidatura de Compromís per Aldaia 2015

Compromís per Aldaia presenta a les eleccions municipals de 2015 una llista ben preparada per a governar

Carles Andrés i Raga torna a encapçalar una llista jove, renovada i amb experiència.

La formació aspira a governar, una vegada trencat el bipartidisme local.

CpA. Aldaia, 9-abril-2015.

Aldaia comptarà de bell nou per a les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015, amb la formació Compromís per Aldaia (CpA), moviment que duu al darrere el suport de la Coalició Compromís, que presenta candidatures a la pràctica totalitat de localitats valencianes.

La renovada candidatura, encapçalada pel professor d’institut Carles Andrés i Raga, aglutina un equip de persones joves, ben preparades professionalment i políticament, i a més amb experiència de gestió en els més diversos àmbits socials, econòmics i laborals.

Compromís per Aldaia aspira a governar, vista la necessitat que manifesta la ciutadania de trencar el bipartidisme empobridor de l’escena política local. Aspira, a més, a marcar amb polítiques progressistes i valencianes les decisions municipals.

Amb l’eslògan “Amb Compromís per Aldaia, torna a somriure” i el hastag #AmbValentia, comencen a marcar la campanya electoral aldaiera, a la qual també concorren fins a huit candidatures diferents. La campanya de Compromís per Aldaia va reforçada amb l’obertura del seu bloc web http://aldaia.compromis.net, que inclou correu electrònic (aldaia@compromis.net) i la seua presència activa a les xarxes socials com Facebook (Compromís Per Aldaia) i Twitter (@compromisaldaia).

Carles Andrés explica que “La nostra manera d’entendre la participació política, el nostre Compromís per Aldaia, era i és treballar per la qualitat de vida de tot el poble en un ambient de convivència amable. Per això, i més en temps d’incertesa econòmica, som un factor d’equilibri, d’estabilitat, de treball i d’entesa en un govern plural. Sense conflictes innecessaris, sense sorolls ni propaganda, vam acabar els dos anys de la legislatura en què comptàrem amb representació, amb un balanç positiu”. I acaba afirmant que “El 24 de maig el poble té de nou la paraula. Tenim diverses opcions: podem mirar cap arrere i retrocedir, seguir instal·lats en este llarg present sense canvi o guanyar el futur que volem. La ciutadania d’Aldaia necessita més que mai tornar a somriure”.

 

Una llista plural i elegida democràticament pel col·lectiu aldaier

El col·lectiu de Compromís per Aldaia, integrada pels militants a més dels simpatitzants de la localitat, ha elegit democràticament i ha ordenat per preferència, els integrants de la candidatura que concorrerà a les Eleccions Locals 2015, tot mantenint criteris paritaris a més d’idoneïtat per a la gestió pública, així com de representació del valencianisme, el progressisme i l’ecologisme. Una candidatura plural que suposa una aposta ferma per la necessària regeneració democràtica a l’ajuntament d’Aldaia.

Encapçala la llista Carles Andrés i Raga, professor d’institut, vinculat a l’agricultura ecològica i a la defensa de l’Horta, a més d’autor de diversos llibres i treballs d’investigació.

En segon lloc se situa l’actriu i pedagoga teatral de reconeguda trajectòria Gemma Taberner Cubilles.

El tercer en la candidatura de CpA és Lluís Albert Granell, tècnic en animació sociocultural, músic i cantant lligat als grups Voltor i Sva-ters.

En quart lloc figura el conegut Pepe Roig, bancari de professió i molt lligat a associacions aldaieres ben significatives, com el Corretraca i l’Associació de Moros i Cristians Palmiters.

La cinquena integrant de la llista de la coalició és Carmen Girón, que desenvolupa tasques administratives i és activa en el món de les associacions esportives d’Aldaia.

Lluís M. Segrelles és el sisé de la llista: mestre, llicenciat en Comunicació Àudiovisual, formador de docents i membre actiu de les AMPAs d’Aldaia.

En el seté lloc de la candidatura que presenta CpA figura la jove sociòloga Júlia Ferre.

El huité candidat de Compromís per Aldaia és Albert Císcar, jove emprenedor de l’hostaleria, estudiant d’Història i lligat al món de les falles, on ha ocupat distints càrrecs.

Mentre que a la novena posició figura Ruth Segura, nascuda al Barri del Crist, i és una destacada interiorista i dissenyadora gràfica.

Completen la candidatura, entre d’altres, Meritxell Alcàsser, Francesc Ribes, Laura Muñoz, José Manuel Ten, Elena Roig i Empar Calvo.

Cal remarcar que tanquen la candidatura el Doctor en Belles Arts, especialista en ceràmica i estudiós del patrimoni valencià Rafael Requena; i, en l’emblemàtic lloc vint-i-u el reputat cuiner i escriptor Vicent Marqués, que també és assidu col·laborador de diversos mitjans de comunicació.

 

Per a més informació:

http://aldaia.compromis.net                              aldaia@compromis.net

Facebook: Compromís Per Aldaia          Twitter: @compromisaldaia

DSC_0602