(VÍDEO) L’Ajuntament hauria d’haver promocionat les Trobades de Torrent

Lluís Albert Granell Martínez, portaveu de Compromís per Aldaia, va criticar amb duresa, durant el darrer Ple de maig de l’Ajuntament, la nul·la promoció que el govern municipal ha fet de les Trobades en Valencià, celebrades aquest mateix mes a la localitat veïna de Torrent.

Granell va enfrontar-se a diferents membres de l’executiu local que justificaven la seua posició reconeixent només a Escola Valenciana i a les AMPES dels col·legis la responsabilitat de difondre la celebració de l’acte. Lluís Albert, front a això, va expressar que els Ajuntaments que diuen promocionar i defensar l’ús de la llengua haurien de complementar l’esforç de les escoles publicitant un acte que ha esdevingut els últims anys  referencial per a la comunitat educativa i per als moviments de defensa de la llengua.

Granell, d’altra banda, va instar l’Ajuntament en Ple a treballar de valent per organitzar les Trobades d’Escoles en Valencià previstes per l’any vinent a la nostra localitat.

El vídeo mostra els aspectes més interessants del debat que acabem de referir.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *