(VÍDEO) L’opció més adient per al Centre Ocupacional d’Aldaia és la gestió pública

El passat dimarts, en el Ple de l’Ajuntament corresponent al mes de maig, el grup Compromís per Aldaia vam votar a favor de la moció presentada pel grup local Esquerra Unida “contra la mercantilització del Centre Ocupacional d’Aldaia i a favor d’uns serveis socials especialitzats de qualitat i garantia social, gestionats sense ànim de lucre i amb ple respecte als drets, tant de les persones ateses, com de les seues famílies, com del personal”.

El nostre portaveu, Lluís Albert Granell Martínez, va lamentar l’adjudicació de la gestió del Centre Ocupacional a una empresa privada en detriment de l’opció de l’associació ACYPSA, qui l’ha gestionat durant més de vint anys amb dedicació, però va informar al Ple de les possibles opcions que s’obrin a partir del mes de novembre d’enguany, quan el contracte amb l’empresa gestora actual finirà.

Aquestes tres opcions consisteixen, d’una banda, en un nou procediment de licitació; de l’altra, en la reversió a la xarxa pública del servei a les persones amb diversitat funcional, i, finalment, en la mutació demanial (la desafectació del bé o dret i simultània afectació a un altre ús públic diferent del que venia exercint). D’entre aquestes opcions, Granell va considerar com a més acceptables la reversió a la xarxa pública o la mutació demanial, atenent la defensa del nostre grup en favor dels serveis públics de qualitat.

El vídeo mostra la intervenció completa del nostre regidor (remarquem que, tot i que al vídeo ens abstenim inicialment, vam decidir finalment aprovar la moció una vegada es va procedir a la modificació de la mateixa).

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *