Compromís per Aldaia vam presentar ahir 12 d’abril la candidatura amb què concorrerem a les pròximes eleccions municipals, convocades per al 26 de maig vinent. La llista, amb clara tendència a la paritat, aposta per una remarcable presència de gent jove, malgrat que no oblida tampoc el perfil experimentat d’antics regidors com ara Carles Andrés Raga o Gemma Taberner.

Lluís Albert Granell, que encapçala la llista com a alcaldable, va presentar els membres que aspiren a esdevindre regidors la pròxima legislatura, entre els quals Pepe Roig (2), Idoia Arreaza (3) i Lluís Miquel Segrelles (4).

L’acte d’ahir va servir també per escenificar l’obertura de la nova seu política del grup, un espai de trobada física entre militants, afiliats i simpatitzants on poder bastir dinàmiques d’interrelació i implementar una agenda d’activitats formatives i lúdiques. La seu, inaugurada oficialment, està ubicada al carrer de l’Església, número 37.

Va cloure la vesprada l’actuació en directe de dos grups musicals locals (Funkiwis i Marcos de Mafalda).